woensdag 2 februari 2011

blaadjes en award

Deze behangboom maakte ik een tijd geleden in de slaapkamer van de broers. Bij het opruimen vond ik een stapeltje van de blaadjes. Het zijn er 22 en ze zijn uit verschillende soorten echt jaren '60 behang (ze hebben ook dat typische geurtje) geknipt. Ze zijn ongeveer 5 cm lang. Kan ik er iemand blij mee maken? Ik vind het leuk als je er iets kleins voor terug ruilt, maar het hoeft niet.

Ben al een tijd aan het piekeren aan wie ik de Stylish Blogger Award wil doorgeven. Volgens mij heeft zo'n beetje iedereen hem al eens gekregen. En daarom kies ik 1 blog. Een nieuwe, die wel wat aandacht verdient. En ze heeft ook nog een leuke give away. Ga snel kijken bij Hoepzika. Veel plezier!

6 opmerkingen:

 1. Ooh, ik wil die wel, bij onze dochter op de kamer komt ook een boom. Wat wil je in ruil?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, erg mooi, ben er ook al even naar op zoek! Ik zag ze deze week in een kinderwinkel, daar kost zo'n volledige boom met blaadjes dus +200 euro!!!!! Ik wil gerust een muts (zie blogje) maken voor je zoontje(s) of iets anders ruilen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik zag juist dat je ook al zo'n pilot hats gemaakt hebt, ik wil dus ook gerust ruilen met iets anders, of een mutssjaal maken of ... breng maar een ideetje aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben van plan de boomblaadjes in stof te maken. Het resultaat zou iets moeten worden zoals bij jou. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, Ronjaroversdochter, wat voel ik mij vereerd en perplex staat, en blij en jee, wat leuk. Moet ik iets doen, of mag ik hem gewoon virtueel in ontvangst nemen? Dit is nieuw voor mij, hoor, ik ben nog maar een bloggroentje...

  BeantwoordenVerwijderen