donderdag 16 december 2010

Hebben?

Ik kreeg wat kerststofjes. Maar deze zijn voor mij echt iets te kersterig. Kan ik er iemand blij mee maken?

Ik kreeg ook nog deze prachtige kerstslinger van Bloem (dank je wel!) ze heeft zelf veel mooiere foto's van deze slingers, kijk maar snel op haar blog.

En ik won dit ontzettend leuke pakketje bij eenmooiavontuur. Snel op pad om gutsjes te kopen. Zodat ik mijn eigen stempels kan maken.

Deze prachtige kerstengel maakte grote broer op school.


8 opmerkingen:

 1. ik vind de stof van de tweede foto wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk, die kerstslinger. En ook leuk dat je lekker aan de slag kunt met je gutsen nu! Pas op je vingers ;-)

  Grote broer is knap, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi annis, het gaat om de stofjes van de 1e foto. Op de tweede foto staat de kerstslinger die ik met bloem ruilde en die vind ik veel te leuk om weg te geven : )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je de slinger hebt gekregen!
  Stempels maken wil ik ook nog een keer, lijkt me erg leuk om te doen.
  Wat een mooie kerstengel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi,ik zie nu pas dat je op 1 van mijn berichtjes gereageerd hebt, wat leuk. Jij hebt een leuk blog en kom zeker nog eens aanwaaien. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha ja ik snap t nu, en die is zéker veel te leuk om weg te geven! :-) fijne kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoy,
  ik kom hier toevallig op je blog getuimeld via kronova en merk de 'te kersterige' kerststofjes op. Als je die stofjes nog niet weggedaan hebt voor een ander, zou je er mijn zus heel erg kunnen mee plezieren. Haar dochtertje is zwaar autistisch en begint elk jaar vanaf halfweg augustus altijd enorm naar kerst toe te leven. Zo erg zelfs dat ze elk jaar in september al haar kerstversieringen begint te maken en uithangt, kerstliedjes inoefent .... (de week voor kerstmis koorts krijgt van spanning en de dag na kerst na natuurlijk ziek is van de maandenlange spanning). Ik ben er dus zeker van dat die te kersterige stofjes op gejuich zullen onthaald worden, en verwerkt in decoratieve zaken zeker haar meisje zullen bekoren.
  'n vrolijke groet,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey, ondertussen is kerst voorbij maar dat wil zeggen dat er nog een jaar kan nagedacht worden over wat je kan maken met zo'n leuke stoffen. Als je ze nog geen bestemming hebt gegeven, hier zijn ze altijd welkom! Ik volg je blog vanaf nu ook, er staan leuke dingen op.

  BeantwoordenVerwijderen